Nieuws


Quooker, direct kokend water!

In één op de vier keukens wordt hij inmiddels geplaatst, een kokend water kraan. De kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder, klaar.

 

 

kranen

Fusion Round/Square

Kokend waterkraan én mengkraan zijn gecombineerd in de Fusion. Uitgevoerd met een extra kind veilige dubbel-druk-draai bedieningsknop die oplicht bij het tappen van kokend water of bij het opwarmen van het reservoir.

Flex

De Flex is de nieuwste innovatie van Quooker. Een kokend waterkraan, uitgerust met een uittrekslang voor warm en koud water. Dankzij de kokend waterstop kan de Flex geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is.

 

Reservoirs

Bij Quooker heeft u keuze uit drie type reservoirs. Afhankelijk van uw situatie volstaat een bepaald type reservoir.

PRO3-VAQ
Dit reservoir is geschikt als u geen keukenboiler heeft én als u niet lang hoeft te wachten op warm water.

Combi
Heeft u enkel een koudwaterleiding naar de keuken en/of maakt u momenteel gebruik van een keukenboiler? Zo ja, dan is de Combi geschikt voor u.

Combi+
Lopen er zowel een koud, als warm waterleiding naar de keuken én vindt u dat u te lang moet wachten op het warme water? Dan is de Combi+ geschikt. In dit geval levert de Quooker naast kokend water het warme water totdat het warme water uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.

 

 

Besparing

Energiebesparend

Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker niet meer energie dan met een waterkoker. Met een Quooker COMBI-reservoir (die naast kokend ook warm water levert), kun je zelfs energie bespáren. Het is de eerste ‘boiler’ ter wereld met hoogvacuümisolatie, waardoor deze 50 procent minder energie gebruikt dan een keukenboiler. De Quooker COMBI is de zuinigste warmwater-voorziening voor in de keuken, wat hem Energie-label A heeft opgeleverd.

Waterbesparend

Zuinig zijn met water moet. Toch wordt in veel huishoudens onnodig water verspild. Kleine beetjes, bijvoorbeeld als je twee keer zoveel water kookt als je gebruikt. Maar ook grote hoeveelheden, bijvoorbeeld als je de kraan eerst een tijdje laat lopen voor er warm water uitkomt. Met een Quooker kun je deze (vele) liters water besparen!

Tijdbesparend

Met een Quooker in huis hoef je nooit meer te wachten tot het water kookt. Het kokende water is er meteen. En dat brengt rust. Op dagen dat je ingewikkelde recepten uitprobeert op vrienden. Maar vooral ook op dagen die worden bepaald door werk, school, sport en clubjes. Een beetje tijdwinst is altijd meegenomen.

 

Passend advies op maat, wij leggen u graag onder het genot van een kopje koffie uit wat de mogelijkheden zijn. Twijfelt u wat er mogelijk is komen wij graag kosteloos bij u thuis kijken!

 

Terug naar het overzicht

"Bex Elektro, als u kiest voor service!"
Al meer dan 56 jaar een begrip in midden Limburg
Eigen service- en reparatiedienst
3 generaties toewijding en gastvrijheid