Nieuws


Quooker; Dé kraan die alles kan!

Niks mis met de good old waterkoker of fluitketel. Maar als je alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Dit is waarom een Quooker zoveel toevoegt aan je huishouden

Het water uit je Quooker smaakt beter

Het drinkwater wordt optimaal gereinigd door het HiTAC- koolstoffilter in het Quooker-reservoir en de Active Carbon en Hollow fiber filter bij de CUBE. Daarnaast wordt het water ‘doorgekookt’ doordat het wordt opgeslagen in het reservoir bij een temperatuur van 108°C

Energiebesparend

Als je meerdere keren per dag kokend water nodig hebt, verbruik je met een Quooker beduidend minder energie dan met een waterkoker. Dit komt doordat de Quooker als een soort thermosfles werkt. Met de COMBI, die naast kokend ook warm water levert, kun je zelfs energie besparen. Doe via deze link de bespaar check!

Met een Quooker CUBE minder plastic afval

Als er gefilterd, gekoeld (bruis)water uit je kraan komt, zoals het geval is met de CUBE, hoef je nooit meer water in plastic flessen te kopen. Ook niet voor onderweg. Want voor je de deur uit gaat, vul je een fles die je steeds opnieuw gebruikt

Veilig

Een Quooker is het veiligste alternatief voor elk huishouden dankzij een aantal veiligheidsmaatregelen. De Quooker-kraan heeft een kindveilige bedieningsknop en de kraanuitloop is geïsoleerd en draaibaar. Als er kokend water wordt getapt, licht tevens de lichtring bij de knop op.

Een Quooker brengt gemak

Een pot thee zetten. Pasta koken. Groenten blancheren. Of die vette ovenschaal schoonmaken. Direct kokend water uit de kraan is vele malen per dag handig. Met de Quooker CUBE krijg je binnen enkele seconden ook gefilterd, gekoeld (bruis)water.

Waterbesparend

Voor degenen  die  waarde  hechten aan het milieuvriendelijke gebruik van hulpbronnen, is waterbesparing een must. Je tapt met de Quooker nooit meer dan je nodig hebt. Wie voor een COMBI kiest, bespaart nog meer omdat dit reservoir ook direct je warm water levert.

Plaatsbesparend

Een Quooker bespaart kostbare ruimte in de keuken. De waterkoker behoort nu tot het verleden. Ook het kokendwaterreservoir en de CUBE zijn zeer compact.

Tijdbesparend

Zonder te wachten kokend water tappen. Zo bespaar je met een Quooker in huis, elke dag weer, kostbare tijd. Kies je ook voor de CUBE? Dan hoef je nooit meer naar de winkel voor flessen (bruis)water.

Nieuwsgierig geworden of wilt u een demonstratie kom dan gerust naar onze winkel of neem via onderstaande link contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Terug naar het overzicht

"Bex Elektro, als u kiest voor service!"
Al meer dan 56 jaar een begrip in midden Limburg
Eigen service- en reparatiedienst
3 generaties toewijding en gastvrijheid