Nieuws


De Witgoedspecialist mét service!

Wat betekenen de termen Witgoespecialist & inbouwspecialist nu precies voor Bex Elektro? Juist dat is wat wij ons iedere dag afvragen. Hoe kunnen wij u als klant nog beter van dienst zijn. Dit doen wij middels de 3 pijlers: Service, kwaliteit & ervaring

Service: uw aankoop is niét slechts een transactie, wij dragen altijd zorg voor een perfecte installatie, ook als u achteraf vragen heeft of iets werkt niet naar behoren lossen wij dit voor op. 

Kwaliteit: samen komen we tot een kwalitatieve keuze, het juiste product maar voornamelijk het het hoe en waarom we u dit product aanbevelen is hierin belangrijk. in onze showroom hebben we van nagenoeg alle merken een opstellingen en zijn we premium dealer. 

Ervaring: uw probleem is onze uitdaging, of het nu om een installatie reparatie of vraag onze balie gaat. Al 57 jaar is Bex Elektro een familiebedrijf en uw adres voor wassen & drogen, koelen & vriezen, keuken inbouwapparatuur, klein huishoudelijke producten, verlichtingen, accesoires & onderhoud van uw producten. 

Dan een laatste en zeer belangrijk punt; prijs. Dit is bewust iets wat als laatste staat; in eerste instatie willen we het juiste advies en producten uitzoeken om vervolgens ook te kunnen concluderen dat we dit voor een zeer concurende prijs kunnen leveren.
Dat betekend een eerlijk prijs, een goed product & een perfecte installatie. 

Uiteraard bent u met de juiste maatregelen in tijden van Corona van harte welkom in onze winkel. Daarnaast winkelt u gemakkelijk online via onze website!

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Dit zijn onze helden, de technische mannen die bij u thuis zorgen voor een perfecte installatie of reparatie!

 

Terug naar het overzicht

"Bex Elektro, als u kiest voor service!"
Al meer dan 56 jaar een begrip in midden Limburg
Eigen service- en reparatiedienst
3 generaties toewijding en gastvrijheid