Nieuws


Asko wasdrogers

 

Maak kennis met de wasdrogers van Asko bij Bex Elektro! 
Het van oorsprong Zweedse merk wordt naast Miele gepositioneerd en bied een aantal unieke kenmerken. De Scandinavische kwaliteit komt naar voren in de duurzaamheid van de gebruikte materialen. En dat ondersteunt met 5 jaar garantie.

 

Warmtepomp droger

Wanneer u kiest voor een warmtepomp droger dan kiest u ervoor om energie te besparen en voor optimale zorg voor uw kleding. Bij een warmtepompdroger kan het droogproces bij lagere temperaturen worden gerealiseerd, hierdoor is het droogproces minder belastend voor de stoffen. De T208H.W heeft de unieke ASKO kenmerken zoals de duurzame roestvrij stalen trommel, 5 kogellagers en energiebesparende droogprogramma's.

 

Butterfly drogen

Vrijwel alle drogers draaien tegenwoordig nog maar in één richting, het gevolg hiervan is dat de grotere stukken wasgoed zoals beddengoed zich sneller in elkaar draaien. Bij een Asko droger heeft u het Butterfly systeem. Door speciale wasgoedmeenemers wordt het wasgoed herverdeeld. Hierdoor kan de trommel constant één kant opdraaien zonder dat de was in de knoop raakt.

 

 

Soft Drum van roestvrij staal

Omdat kwaliteit begint bij de gebruikte materialen kiest Asko bewust voor een roestvrij stalen trommel. Want hoe u het ook bekijkt: vroeg of laat gaat verzinkt staal roesten. En dat zal u met een echt rvs trommel niet gebeuren. Soft Drum is een oplossing die ontwikkeld werd om de luchtstroom rond het wasgoed en zo het droogproces te verbeteren. De cirkelvormige uitsparingen met schuine randen vangen ook de schokken op, waardoor de stoffen minder snel gaan slijten. Met het nieuwe trommelontwerp kunnen zowel kleine als grote hoeveelheden wasgoed gelijkmatig en correct gedroogd worden.

 

 

Capaciteit / verbruik
- Energieklasse A++
- Vulgewicht: 8 kg.
- Geluidsniveau: 64 dB(A)

Programma's
- Auto extra droog
- Auto droog
- Auto normaal
- Auto strijkdroog
- Auto synthetisch
- Beddengoed
- Zijde en wol
- Quick Pro
- Tijdprogramma
- Luchten

Extra functies:
- Volledig roestvrijstaal design concept
- Soft Drum trommel
- Air Lift meeneemribben
- Butterfly Drying droogsysteem
- Koolborstelloze motor
- 4 favoriete programma's isntelbaar
- Multi filter systeem
- Front filter
- Lint Trap

Terug naar het overzicht

"Bex Elektro, als u kiest voor service!"
Al meer dan 56 jaar een begrip in midden Limburg
Eigen service- en reparatiedienst
3 generaties toewijding en gastvrijheid